Industrielaan 9 - 2960 Brecht
 03 658 54 40
 [email protected]

OPENINGSUREN CABLE CENTER
Ma
gesloten 
Di
Ophaalrondes & op afspraak
Wo
Ophaalrondes & op afspraak
Do
08:00u - 19:00u doorlopend 
Vr
08:00u - 19:00u doorlopend
Za
08:00u - 14:00u doorlopend
Zo
Gesloten

REGISTREER U HIER

Snel en efficiënt kabels ophalen en sorteren

Tijd kost geld! We helpen u graag om zo efficiënt mogelijk te werken. We maken het u makkelijk om kabels in te zamelen en te laten ophalen.
Gedaan met uren kabels sorteren, inladen en vervoeren! We stellen u graag onze container- en bakkenservice voor. Contacteer ons en bespaar tijd én geld!

Container- en bakkenservice: werkwijze

 • Stap 1: Kennismaking

  U contacteert ons via mail of telefoon en vraagt ons om een bak of container te plaatsen. Deze is kosteloos en u kunt deze service zeker testen op proef.

 • Stap 2: Levering

  Wij leveren de container of bak (op de maat van uw noden) volledig gratis.

 • Stap 3: Omwisselen

  Als de bak vol is, geeft u een seintje zodat we hem kunnen komen wisselen tegen een lege

 • Stap 4: Wegen

  Er kan ter plaatsen gewogen worden, de chauffeur bekijkt samen met u deze lading en we stellen een correcte prijs vast. Wanneer er te veel verschillende soorten kabels aanwezig zijn, sorteren wij deze in het Cable recup Center. Op die manier haalt u een maximaal rendement uit uw geleverde lading.

 • Stap 5: Betaling

  We kunnen ter-plaatse een borderel opstellen. Bij weging in het Cable recup Center krijgt u deze via mail en volgt de betaling door overschrijving op uw rekeningnummer.

Ook particulieren welkom!

Bij het Cable recup Center zijn zowel bedrijven als particulieren welkom. Lever ons uw oude kabels en wij garanderen u een eerlijke prijs.

Bent u bijvoorbeeld aan het verbouwen of heeft u een partij kabels liggen? Contacteer ons en wij komen deze gratis afhalen (minimum 500 kg) in de regio klein  Antwerpen. U kunt ze ook bij ons langs brengen op de openingsdagen! 


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT