Industrielaan 9 - 2960 Brecht
 03 658 54 40
 [email protected]

OPENINGSUREN CABLE CENTER
Ma
gesloten 
Di
Enkel Ophaalrondes & op afspraak
Wo
Enkel Ophaalrondes & op afspraak
Do
08:00u - 19:00u doorlopend 
Vr
08:00u - 19:00u doorlopend
Za
08:00u - 14:00u doorlopend
Zo
Gesloten

REGISTREER U HIER

Wie zijn wij?

De start: ophaling oude metalen

Rond 2005 startte vader Christiaan Hanzen met het ophalen van oude metalen.
Eerst nog met een kleine aanhangwagen achter de auto, maar al snel volgde een uitbreiding. Daar hoorde ook een magazijn voor stockage bij.

Recycleren en scheiden van metalen

De groei en de extra ruimte bood mogelijkheden om zich verder te specialiseren in het scheiden en recycleren van de metalen.
Er was echter één type kabel dat nog niet verwerkt kon worden.

The Cable Recup Center

Er werd naar een oplossing gezocht en het Cable Center was geboren. Zoon  Hanzen Joery en neef Marc Jr. Hanzen zetten mee hun schouders onder dit project en zorgen ervoor dat de toekomst van het bedrijf is verzekerd. 

Het begon 15 jaar geleden toen mijn vader (Hanzen Christiaan) een bedrijf starten in het ophalen van oude metalen, hij starten met een klein aanhangwagen achter de auto en reed rond voor het ophalen van allerlei metalen.
Jaren heeft hij dit gedaan tot hij zijn zaak ging uitbreiden naar een magazijn met meer stockage plaats en een camion dat hij containers kon plaatsen bij klanten.
Zo ontstond er meer mogelijkheden  voor de zaak, hij kon zich meer gaan verdiepen naar het recycleren / scheiden van de metalen.
Behalve 1 soort kabels! Nu 15 jaar later is de idee gekomen voor een kabel center te open.
Deze kabel-center is mee in stand gekomen door zijn zoon Hanzen Joery  en neef Marc Jr. Hanzen zij zetten hun schouder achter dit project en zullen er voor zorgen dat het bedrijf nog groter kan groeien

Ons team


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT